Санка Дрвена Давос 100 цм

 1. Техничка Спецификација
  • Должина: 100 см
  • Должина на седиштето: 53 см
  • Ширина на седиштето: 30 см
  • Профил на база : 1,5 mm
  • Капацитет: 90 кг
  • Сертификат: TUV
  • Тежина: 3,5 кг
 2. Слични Продукти