БОБ Санка Давос Дрвена 110цм

 1. Техничка Спецификација
  • Должина: 110 см
  • Ширина: 37 цм
  • Должина: 71 см
  • Ширина на седиштето: 30 см
  • Профил на база : 1,5 mm
  • Капацитет: 90 кг
  • Сертификат: TUV
  • Тежина: 4.3 кг
 2. Слични Продукти